Skip to main content

Încă de la începuturile PlaYouth, din 2015, ne-am dorit să fructificăm mai mult relația părinte-copil, să oferim activități pentru o educație de calitate și să susținem experiențele ca fiind mai importante decât orice cadou primit de cel mic.

Acest lucru s-a tradus mai târziu în conceptul de petrecere alternativă – Play Party, în urma căruia noi mergem la petrecerile celor mici ca să creăm o atmosferă frumoasă, să facem cu ei activități inspirate de pasiunile lor, pe care să și le amintească și peste ani, dar și să ne distrăm alături de ei.

Iar ocazii ca acestea au tot fost, noi ne-am bucurat de fiecare în parte. Cele mai recente două activități de acest fel au fost unele care ne-au reamintit de ce am început să facem asta și, prin ele, am reușit să descoperim bucuria autentică a celor mici, dar și încântarea adulților prezenți la aniversare sau petrecerea de botez.

Activitățile pe care le-am susținut la cele două evenimente au fost pictură cu nisip colorat (unde părinții s-au implicat alături de cei mici), tatuaje temporare, baloane modelabile, face painting, tablouri răzuibile, brățări do it yourself, pictură pe figurine de ipsos și concursuri. Petrecerea s-a dublat cu toți copiii care erau prezenți în locație (chiar dacă nu se cunoșteau cu sărbătoriții), pentru că atmosfera de distracție este molipsitoare, asta o știm cu toții.

Important pentru noi este să oferim oricărui părinte care ne scrie o experiență personalizată, bazată pe activități care știm că s-ar potrivi vârstei, dar și pe pasiunile și dorințele celui mic, până la urmă petrecerea este a lui, nu?

Abia așteptăm să mai participăm la astfel de activități pentru că sunt unele care ne scot din rutină și care ne provoacă de fiecare dată să devenim mai creativi și mai deschiși la noi experiențe!

Play Party PlaYouth

Leave a Reply