Workshop Leadership – Cum să motivăm și să rămânem motivați

În urma conferințelor “Omul din spatele unui profesor” am luat feedback de la mulți dintre profesorii prezenți și am aflat care ar fi cele mai interesante teme de dezbătut în cadrul unor workshop-uri.

Vă invităm pe 11 aprilie 2020, să discutăm împreună despre Leadership – Cum să motivăm și să rămânem motivați. Workshop-ul se va desfășura online, va conține exerciții și va fi unul dinamic, adaptat la situația actuală.

Alături vă vor fi traineri cu experiență în domeniul educației și profesori pasionați de meseria lor, ca să împărtășească din experința de a preda de acasă.
Pentru acest workshop, îl avem ca invitat pe Cătălin Stoica – coach, trainer, fondator Academia de Bine.

Ne dorim, prin acest program, să aducem viziunea noastră asupra educației și să o îmbinăm cu dorința dumneavoastră de cunoaștere. Credem cu tărie că, pentru a putea fi instrumentele optime de care au nevoie cei mici pentru a se dezvolta armonios în continuare, este necesar să creștem și să ne dezvoltăm mai întâi noi, oamenii mari.

Pentru a vă înscrie, vă invităm să intrați aici: https://forms.gle/oTUkw75ETmB4CTkn8

Taxa de participare pentru workshop-ul online este 40 RON /persoană/workshop. Detalii legate de plată veți primi pe mail, după înscrierea din formular.

Parteneri strategici: AQUA Carpatica, RoCoach, Hotel Cismigiu
Parteneri Media: Itsy Bitsy, Agenda Culturala PENTRU COPII, România Pozitivă

Pentru parteneriate media sau pe marketing ne puteți trimite un e-mail la [email protected]

%d bloggers like this: