Skip to main content

În weekendul 16-17 martie, am sărbătorit împreună deschiderea Ludotecii FamilyHub by PlaYouth

Ludoteca #FamilyHUB powered by PlaYouth & Lidl și-a deschis oficial porțile pe 16 martie 2024! Ne-am bucurat de două zile pline de distracție și învățare în locația noastră de pe str. Stefan Greceanu, nr.7, et.1, ap.2, sect.2, București.

În centrul orașului (zona Ștefan cel Mare) s-a deschis o oază educativă pentru cei mici – un spațiu dedicat explorării, învățării și distracției. Ludoteca este spațiul special creat de asociația PlaYouth – unde copiii găsesc mai mult decât un simplu loc de joacă; este un centru al educației interactive, unde fiecare moment este o oportunitate de a învăța și de a se dezvolta. Această locație specială este destinată să devină un punct de referință pentru părinți și copii din întreg Bucureștiul și nu numai: un loc unde creativitatea și învățarea se împletesc într-o experiență minunată și unică.

Ideea spațiului a pornit de la Ana Stănescu, fondatoarea asociației PlaYouth, care și-a dorit încă de acum câțiva ani ca PlaYouth să aiba dedicat un spațiu pentru joc și joacă, într-o atmosferă caldă și prietenoasă, așa cum ne-a învățat echipa încă de la începuturile exitenței.

Inaugurarea acestui spațiu a reprezentat începutul unei călătorii care aduce bucurie și cunoaștere copiilor din comunitate. Aici, copiii au început deja să participe la workshop-uri captivante – de la Chimie Distractivă, Do IT Yourself, Spray Painting, Pictură cu Nisip Colorat, Ateliere Foto și Teatru de Umbre și nu numai. Copii au ocazia să citească, să se joace și să exploreze jocuri educative, iar la finalul zilei, să-și poată împrumuta acasă o mică parte din această bucurie. În plus, ne dorim să oferim ocazia părinților și copiilor să petreacă timp de calitate împreună și să aibă și jocurile și materialele necesare pentru acest lucru. Concret, proiectul LUDOTECA FamilyHub cuprinde diverse activităti adaptate atât părintilor, cât și copiilor, ACCESUL la locul de joacă este GRATUIT, precum și participarea la CLUBUL de ORIGAMI și la CLUBUL de LECTURĂ (prin înscriere în prealabil).

Spațiul este deschis de miercuri până duminică, Mie-Vi în intervalul 12:00-19:00 și Duminica în intervalul 10.00-17.00.

Un alt aspect important al acestui loc este atmosfera caldă și prietenoasă pe care o oferă. Personalul este format din profesioniști dedicați, pregătiți să îi însoțească pe copii în călătoria lor de descoperire și învățare. Echipa PlaYouth este disponibilă în fiecare zi să le arate copiilor și părinților jocurile pe care le au la dispoziție, dar și modalitățile prin care cei mici vor putea particpa la multiplele evenimentele organizate în acest spațiu.

Camerele Ludotecii sunt organizate pe activități și vârste, pentru ca cei care ne trec pragul să poată să beneficieze de îndrumare personalizată. Jocurile se găsesc în camera dedicată lor, iar fiecare participant poate afla mai multe informații despre ele de la recepția dedicată.

Pentru ca cei mici să poată împrumuta jocurile puse la dispoziție, ei vor trebui să se adreseze recepției și să completeze un formular cu toate datele necesare. Ei vor alege intervalul de timp în care vor folosi jocul și momentul în care îl vor restitui. Împrumutarea jocurilor se va face pe baza unui abonament disponibil tot la recepția spațului.

În timp ce cei mici se bucură de spațiu și joacă, părinții trebuie să-I supravegheze, iar în timpul atelierelor părinții pot savura relaxați o cafea sau un ceai.

În plus față de activitățile desfășurate în interior, acest loc va găzdui și evenimente speciale și petreceri pentru copii. De la aniversări la evenimente tematice și zile speciale, fiecare ocazie va fi sărbătorită într-un mod special și memorabil.

Această locație reprezintă o investiție în viitorul copiilor noștri și în comunitatea noastră în ansamblu. Este un loc unde fiecare copil se simte apreciat, încurajat și susținut în călătoria sa de descoperire și învățare.

Ușile acestei locații minunate au fpst deschide, invităm părinții și copiii din întreg Bucureștiul să se alăture și să descopere bucuria și magia educației interactive. Împreună, putem construi un viitor mai luminos și mai promițător pentru generațiile viitoare.

Vă așteptăm să ne cunoașteți de miercuri până duminică, în intervalul sus menționat.

Mai multe informații puteți accesa pe grupul de facebook cu acces gratuit: https://www.facebook.com/groups/1142721873633944/

Leave a Reply