Maratonul Educaţiei Alternative Online

O relație frumoasă, de lungă durată, se construiește pe încredere. Noi credem foarte mult în acest lucru, așa că vă invităm să ne cunoașteți, să vedeți cine sunt trainerii noștri, ce activități facem. Le puteți experimenta cel puțin o dată în decursul celor 2 zile și vă așteptăm cu feedback după.
 
Așadar, vă invităm cu mare drag la ediția online de vară a Maratonului Educației, în care vom face activități continuu, timp de 2 zile pentru copii, dar și pentru copii și părinți.
 
Vă așteptăm Joi, pe 9 iulie și Vineri, pe 10 iulie, între orele 11:00 și 16:00. Maratonul se va desfășura online, pe platforma Zoom. Anumite momente vor fi difuzate și Live pe pagina de Facebook PlaYouth.
 
Știm că cei mici au multe pasiuni și că este greu să aleagă pe care să o urmeze, de aceea le oferim ocazia de experimenta activitățile noastre timp de trei zile. Trainerii noștri le-au pregătit o mulțime de surprize care să le stârnească curiozitatea și trezească interesul.
 
Accesul la Maraton pentru o zi este de doar 50 de lei, accesul pentru doua zile este de doar 75 de lei.
Bilete: https://bit.ly/Bilet_Maratonul_Educatiei
 
Puteți participa la oricare din atelierele din ziua respectivă – în funcție de programul vostru. Să ieșiți și să intrați la orele stabilite din program.
 
Promitem timp de calitate, relaxare și bună-dispoziție! Puteți participa însoțiți și de prieteni, dacă doriți (de la acelasi laptop/calculator).
Program:
Joi – 9 Iulie
1.Ora Prieteniei – Teatru de Improvizație
2.Ora Artei – Pictură
3.Ora Mișcării – Zumba
4.Ora Poveștilor – Origami
5.Ora Științei – Chimie Distractivă
Experimente cu apă – Chimie Distractivă (Live)
Vineri – 10 Iulie
1.Ora Prieteniei – Teatru de Improvizație
2.Ora Artei – Do it yourself
3.Ora Mișcării – Zumba
4.Ora Poveștilor – Origami
5.Ora Științei – Chimie Distractivă
Experimente cu apă – Chimie Distractivă (Live)
 
Parteneri principali: RoCoach, Aqua Carpatica
 
Parteneri media: Itsy Bitsy, Agenda Culturala PENTRU COPII, România Pozitivă
 
Dacă ai nevoie de mai multe informații, ne poți suna la 0755 655 566.
Daca vreți să participați sau sunteți interesați de parteneriate/promovare în cadrul evenimentului vă rugăm să ne scrieți pe adresa [email protected]
—————————————————————————–
Dacă simțiți să recomandați acest eveniment și altor părinți, pe noi ne-ar bucura foarte tare și v-am fi extrem de recunoscători. Mulțumim!
%d bloggers like this: