Curs online Metode de învățare prin joc – animație socio-educativă

Webinariile de Animație Socio-Educativă organizate în ultimele luni au avut un real succes și ne bucurăm de deschiderea profesorilor către educația prin joc și joacă.
 
Continuăm această călătorie cu un curs de Animație Socio-educativă de 4 întâlniri ce are ca scop fixarea și aprofundarea cunoștințelor, descoperirea și crearea de noi jocuri, împreună cu readucerea spiritului ludic în lumina reflectorului, în sala de clasă. Vă așteptăm alături de noi, în fiecare zi de miercuri din luna Iulie.
 
Programul celor 4 întâlniri:
01.07.2020, 16:00-18:00 – Introducere în animația socio-educativă
Rolul animatorului
2 activități practice
 
08.07.2020, 16:00-18:00 – Instrumente de lucru în animație
Metode și tehnici în animație. Jocul
Tipuri de jocuri
ABC-ul animatorului
Exersarea a 2 jocuri
 
15.07.2020, 16:00-18:00 – Fișa de joc
Cum organizăm o activitate și cum dezvoltăm activități noi
Structura unei fișe de activitate
Lucru pe echipe – generarea de fișe de activitate
 
22.07.2020, 16:00-18:00 – Activități practice
Activitați practice facute de participanti, pentru participanți – simularea clasei
Feedback pe activitățile realizare
 
Grupul de lucru va fi format din 30 de participanți pentru o desfășurare bună a cursului.
 
Înscrierile se fac aici: https://eventbook.ro/other/bilete-curs-de-metode-de-invatare-animatie-socio-educativa
 
Taxa de participare la curs este 190 RON /persoană pentru toate cele 4 întâlniri ale modulului. Veți beneficia de resurse audio, video și cărți în format electronic și un certificat de participare la curs.
 
Activitatea va fi facilitată de către Andrei Dobre. Andrei deține certificări de formator (2011), lucrător de tineret (2012), manager de proiect (2013) și evaluator de proiecte (2016). El este licențiat în sociologie (2010) și master în Managementul Resurselor Umane (2012), iar din anul 2015 este doctorand al Școlii Doctorale de Sociologie din cadrul Universității din București, tema sa de cercetare fiind Studiul societății civile și implicarea acesteia în politicile de sănătate.
 
Din ianuarie 2011, Andrei a lucrat, pe rând cu: Fundația Geron (sociolog), Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile – FDSC (office manager; asistent de proiect/coordonator training; asistent program de finanţare/expert DoRIS), Asociatia React (expert monitorizare/expert dezvoltare), iar din septembrie 2015 până în prezent, cu Romanian Angel Appeal Foundation (sociolog/ofițer monitorizare și evaluare/coordonator proiect).
De asemenea, o importantă componentă în procesul de dezvoltare personală și profesională a lui Andrei o reprezintă activitatea lui în Organizația Națională Cercetașii României (ONCR), în care activează din anul 2005.
Vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook și să vă alăturați grupului pentru profesori, Împreună educăm generații, pentru a fi la curent cu noutăți despre activitățile noastre.
 
Pentru mai multe informații ne puteți scrie la adresa [email protected] sau ne suna la numărul de telefon 0755 655 566.
 
Vă așteptăm cu drag, la curs, să ne bucurăm de joc și joacă!
Împreună educăm generații!
%d blogeri au apreciat: