Skip to main content

Pe 21 aprilie, am fost în vizită la Clubul Seniorilor Sector 3 „Râmnicu Sărat”, un centru de socializare pentru persoane vârstnice, unde, alături de alți voluntari de la o organizație parteneră, am adus un strop de soare și bucurie pe chipurile tuturor celor prezenți

Alături de colegii voluntari am transformat centrul de zi într-o grădină a bucuriei prin plantarea de copaci, arbuști și flori, iar seniorii au plecat cu o amintire pentru acasă, un ghiveci cu plante aromatice.

Dorim ca această acțiune să pusă în practică cât mai des, iar pe această cale, dorim să le mulțumim colegilor voluntari pentru implicarea lor în comunitate.

Împreună putem face multe fapte bune.

Împreuna educăm generații.

🌿 Noi suntem pasionați de sustenabilitate, de plantat și în general de modalități prin care putem menține un mediu curat și putem contribui la un aer mai curat.

☘️ Ne-am aprovizionat cu o zi înainte cu plantele și uneltele de care aveam nevoie, am strâns gașca de voluntari și ne-am coordonat în așa fel încât să prindem intervalul fără ploaie din aceea zi. Norocul face că ne-a și ieșit.

Ne bucurăm că am reușit să ducem la final și această acțiune. Ne vom întoarce aici peste ceva timp să vedem cum cresc plăntuțele și ce mai fac prietenii noștri.

Până atunci, vă lăsăm cu câteva poze ale unei zile reușite, care ne-a încărcat de energie. 

PlaYouth

Leave a Reply