Skip to main content

Unul dintre cele mai îndrăgite proiecte PlaYouth a avut loc în luna mai a acestui an – Maratonul Educației Prin Joc și Artă

Este un eveniment care creşte şi ne creşte ca echipă în fiecare an. Îi putem urmări evoluția de la prima ediție şi ne dăm seama cât de multe lucruri am învățat despre noi, despre educație şi despre relația dintre părinți şi copii în toți aceşti ani.

Este un eveniment unic, unde ne concentrăm toată priceperea, talentul şi capacitatea de organizare. Anul acesta am bifat 12 zone de activități desfăşurate în paralel, unde copiii au putut sa exploreze diferite domenii: ştiință, do it yourself, dans, magie, creație, joacă, lectură şi distracție.

La cornerul de ştiințe, copiii au putut să facă experimente amuzante de chimie, robotică şi astronomie. La Do it yourself, cei mici şi-au crescut skilurile pe motricitate şi îndemânare şi au făcut, sub îndrumarea trainerilor modelino, marionete şi fuste tutu. Mişcarea nu a lipsit din program, zumba, improvizația şi dansul au animat spiritele şi au dus conceptul de energie la un alt nivel. Origami, pictura, creația şi reciclarea şi-au făcut loc și ele printre activitățile preferate de copii și părinți deopotrivă.

Am mai avut boardgames, Jucării senzoriale și Baloane gigantice de săpun – făcute de prietenii noștri de la Minunații lui Verdinii, care ne-au asigurat și de un spectacol minunat pe scenă.

Dincolo de activități, ne-am bucurat de vremea bună, de prieteni vechi și noi și de momentele frumoase petrecute împreună! Tare ne-a fost dor de această reîntâlnire!

Vrem să mulțumim pe această cale celor care au fost alături de noi: sponsorii: Oscar Downstream, Asirom, Environ, Olympus Food, Aqua Carpatica Kids, BIC, Edu Class, Asirom, Epson, DGASPC sector 5 și EduClass.

Pe lângă învățarea prin joc și artă, evenimentul a continuat și în acest an să susțină proiectul “Biblioteca cu speranță” și strângerea de materiale educaționale și articole vestimentare necesare celor 500 de copiii din zonele sărace ale capitalei și din împrejurimi.

La final, oferim o mare îmbrățișare membrilor echipei PlaYouth, voluntarilor Asirom, voluntarilor PlaYouth și invitaților noștri.

Vă lăsăm şi câteva poze care au surprins frumos atmosfera evenimentului și abia așteptăm să ne revedem cu bine la următoarea ediție!

Mai multe poze poți găsi pe pagina noastră, într-un album dedicat.

Leave a Reply