Skip to main content
Proiecte

Halloween party – Happy Day în centrul Ansamblul Social Creștin Măgurele, casa Sf. Iosif

By noiembrie 10, 2022mai 22nd, 2024No Comments

Săptămâna trecută am organizat, împreună cu prietenii de la Asirom, Happy Day pentru copiii din centrul de plasament Ansamblul Social Creștin Măgurele, casa Sf. Iosif. Pentru ca e fost final de octombrie am decis evenimentul să fie o mare petrecere de Halloween pentru copii.
Happy Day este unul dintre proiectele noastre de suflet în care le oferim copiilor din centre de plasament, o zi altfel. Mergem la muzeu, în parc, în pădure sau chiar la ei în centru și ne bucurăm împreună de multe activități, prin joc și joacă.

Cu cei mici de la casa Sf. Iosif ne stim deja de ceva vreme si fiecare revedere e o bucurie, mai ales cand constientizăm cat de mult conteaza pentru copii aceste vizite recurente, dincolo de rechizite sau cadouri.

Cand le-am propus, prietenii de la Asirom au zis DA numaidecât și ne-am pus pe organizat.
Pentru ca a fost vacanță, petrecerea a avut loc după-amiază devreme, afară în curte și cu o vreme perfectă pentru sărbătorit!

Ne-am echipat, am decorat curtea și foisorul, i-am costumat pe copii (și pe căței :D), am pornit muzica și…a început petrecerea.
Fiecare copil, împreună cu un voluntar Asirom a pictat un borcan amuzant sau înfrisocător care s-a transformat în pușculiță, bombonieră sau felinar, apoi am dat startul unui Zumba Flash Mob. După o super-porție de dans a urmat un spectacol. Și nu unul oarecare ci un spectacol cu gheață carbonică. Cei mici au fost atât de bucurosi sa descopere misterele gheții încât ne-au suprins, stând cuminți și ascultând toate instrucțiunile trainerului, cu mare atenție.

Si după atât de multe emoții, energie, jocuri și conectare a urmat momentul să ne încărcăm bateriile sau mai bine zis, stomacul. Cu ce credeți? Cu pizza! Este ceva ce copiii iubesc mai mult? Poate doar cartofii prăjiți!
Prietenii de la LAM Events și Trattoria Monza ne-au trimis pizza delicioasa iar cu desertul ne-a încântat Dulce și ceva în plus și le multumim tare mult pentru că ne-au fost alături.

Se lăsaseră frigul și întunericul când am incheiat petrecerea și parcă tot nu ne-am fi lăsat duși. Ne-am despărțit cu promisiunea că ne vom revedea curând, în aceeași formulă, să ne bucurăm de încă un Happy Day și o nouă aventură.

Suntem tare recunoscători echipei Asirom pentru că ne-a fost alături iar voluntarii s-au implicat trup și suflet în organizarea și buna desfășurare a activităților. You rock, guys și abia așteptăm să ne revedem!

 

Leave a Reply