Skip to main content

Dăm startul primelor cursuri din 2017!

Am început anul acesta în forţă, cu multe ateliere, la care am învăţat, alături de participanți, multe lucruri utile. Însă, cel mai important este că ne-am făcut și noi prieteni. Toate aceste ateliere sunt un dar pentru voi, pentru a vă oferi oportunitatea de a ne cunoaște echipa şi trainerii. Puteţi descoperi o mică parte din lucrurile pe care le pot învăţa copiii voștri mai departe la cursurile care vor începe de la finalul lunii februarie.

Acum să vă povestim mai multe despre cursuri. Pe 25 februarie, sunteţi invitaţi la cursul “Te rog şi mulţumesc”, un curs de bune maniere, susţinut de Ana Bacioi. Aici puteţi descoperi multe secrete care vă vor ajuta să vă înţelegeţi mai bine cu cei din jur. De asemenea, bunele maniere în societate, la masă sau ce înseamnă empatia sunt parte din temele pe care le veţi aborda împreună.

Pe 26 februarie începe cursul de Origami pentru copii. Acesta este susţinut de Diana Buduşan. Aici puteţi învăţa multe lucruri despre voi. Împăturind hârtia în diferite forme, de la cele mai simple (bărcuţa şi avionul) la cele mai complexe (pasărea colibri și steaua omega) vă puteţi redescoperi.

“Hai să punem întrebări!” este principala invitaţie din cursul cu acelaşi nume, coordonat de Ovidiu Dumitrescu. Acesta începe pe 4 martie şi este cursul nostru unde cei mici învaţă să pună întrebările potrivite care să-i ajute atât pe ei, cât şi pe părinţi, să afle lucruri fascinante din lumea înconjurătoare.

Rareş Neagu ţine cursul de Chitară acustică, care începe tot pe 4 martie. Note, grif sau acorduri sunt câţiva dintre termenii pe care îi veți învăța la cursul noastru. Cei mici se vor distra alături de Rareş şi vor descoperi acest instrument frumos, vor interpreta melodii celebre (au posibilitatea să aleagă singuri ce vor să cânte) şi vor învăţa cum să aprecieze acest tip de artă.

Storytelling sau arta de a povesti este cursul ţinut de Andra Berilă. Ea este trainerul nostru pasionat de scrierea poveştilor. Aici, cei mici vor învăţa mai multe despre tipurile de personaje. La baza acestui curs stă libertatea fiecăruia de a scrie propria poveste. Ei îşi pot crea propriile personaje fără ca Andra să impună limite imaginaţiei. Pentru cei interesaţi, cursul începe pe 5 martie.

Cursul de Tehnici de pictură și grafică are ca scop dezvoltarea imaginaţiei, gândirea și creativitatea copilului. Prin joacă, cel mic poate deprinde abilităţi și tehnici de pictură și grafică, dar şi dezvolta inteligenţa emoțională şi capacitatea de a se exprima mult mai uşor. Cursul este ţinut de Raluca Barbu şi începe pe data de 5 martie.

Cursul de chimie distractivă, creat alături de trainerul nostru, Gabriela Manda, începe pe 11 martie. Nu mai este nevoie să precizăm câte lucruri frumoase se pot învăţa aici şi cât de distractiv poate fi acest subiect. Fiecare întâlnire cu Gabriela stârneşte şi mai mult curiozitatea copiilor care vor ajunge să îndrăgească temele pentru acasă, rezultate din experimente.

Cursurile noastre se bazează pe multe exerciţii practice, pe joacă, pe atenţie din partea trainerilor. Se desfăşoară într-un ritm care să-i avantajeze pe toţi copii prezenţi. Pentru noi este foarte important să îi ascultăm pe cei mici şi să le oferim încrederea de care au nevoie pentru a descoperi lumea prin pasiunile lor.

Vă aşteptăm cu drag la cursuri şi suntem încrezători că lucrurile învăţate aici îi vor dezvolta pe cei mici, atât la nivel de cunoştinţe, cât şi pe plan personal, în comportamente, atitudini şi emoţii. Suntem la un mail distanţă pentru toate întrebările sau nelămuririle apărute.

Pentru a vă înscrie la curs, vă rugăm să completaţi acest formular: https://bit.ly/CursuriPlayouth