Skip to main content

Vă așteptăm sâmbătă, 11 mai, la  Maratonul Educației Alternative, interval 11:00 – 17:30, în Parcul Romniceanu – fântâna arteziană!

Știm că cei mici au multe pasiuni și că este greu să aleagă pe care să o urmeze, de aceea le oferim ocazia de a experimenta activitățile noastre timp de o zi întreagă. Trainerii noștri le-au pregătit o mulțime de surprize care să le stârnească curiozitatea și trezească interesul.

Maratonul va cuprinde multiple zone de activități care vor avea loc simultan, printre care: experimente distractive, origami, artă, mișcare, programare și robotică, dezvoltare personală, reciclare creativă, face painting etc. dar și alte activități creative și distractive pe care le pot face alături de părinți.  Pe lângă acestea, veți putea să stați de vorbă cu echipa PlaYouth și să descoperiți ce alte activități mai pun la cale pentru perioada următoare.

Programul evenimentului o puteți regăsi aici: Program Maraton Ateliere iar harta orientativă aici: Hartă Ateliere (participanții care parcurg 5 ateliere din 5 zone diferite se pot înscrie la Tombola PlaYouth)

Pe lângă învățarea prin joc și artă, evenimentul va susține în acest an proiectele “Carte în sat” și Ludoteca FamilyHub inițiate de #PlaYouth.

Așadar biletul de participare la Maratonul Educației Alternative din 11 mai constă într-o carte sau mai multe și jocuri sau jucării de care ești pregătit să te despărți pentru a le împărți cu mai mulți copii🧚

Înscrierea se face GRATUIT completând formularul: https://rb.gy/2ql9k2

Sponsorii și partenerii evenimentului:

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția copilului Sector 5; Ludoteca FamilyHub; Lidl România; OSCAR Downstream; Asirom; Catena; EduClass; KinetoBebe; Punctul IT; Olympus; Aqua Carpatica Kids; MindHub; Corint Junior; Calipso; Asociația Împreună cu Zâmbet;

Părinții aleg activitățile noastre pentru că aici, copiii lor învață ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilități precum încredere în sine și în ceilalți, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalți, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alți copii.

Leave a Reply