Skip to main content

Luna Septembrie înseamnă și pentru noi întoarcerea la “școală“ – la cele mai îndrăgite activități, la reîntâlniri cu părinți, copii și profesoare sau profesori cu care am dezvoltat o relație frumoasă de-a lungul timpului. Așa începe pentru noi anul școlar, însă ne dorim să îl începem împreună cu voi.

Însă, înainte de începerea cursurilor și atelierelor, avem un weekend plin de activități în urma căruia vrem să ne lărgim comunitatea, să vă cunoaștem pe voi, pe toți cei interesați de a petrece timp frumos alături de cei mici, de prieteni noi și de oameni pasionați de ceea ce fac. 😄 Va fi o mini prezentare a tot ceea ce înseamnă activitățile PlaYouth. 

maratonul educatiei yoga

Trainerii și voluntarii PlaYouth sunt gata de distracție și voie bună pe 21 și 22 septembrie, la casa EFdeN, care ne va găzdui și anul acesta evenimentul maraton. Ne veți găsi pe Pache Protopopescu, nr. 66, curte comună cu Facultatea de Inginerie a Instalaţiilor. Veniți cu multă energie, cu protecție solară și sepcuțe pentru a vă putea bucura de toate experiențele pe care le punem la dispoziție. 

Veți avea ocazia să cunoașteți echipa, pe trainerii care vor ține atelierele și cursurile (care vor începe din luna octombrie) și să experimentați lucruri noi. Puteți să vă jucați board games (recomandăm ca și părinții să se implice), să vă relaxați în hamac sau să dansați Zumba, să încercați Chimie Distractivă sau să asistați la momentul de prezentare de la Astronomie. 

Maratonul educatiei origami

Atelierele de pictură, robotică sau origami nu vor lipsi din peisaj, va fi un weekend frumos ca un carnaval. Vom avea concursuri și momente surpriză. 😄 Și este momentul perfect în care să puneți cât mai multe întrebări pentru a afla ce înseamnă să participi la atelierele și cursurile noastre. Dacă sunteți interesați, puteți citi aici mai multe detalii și pentru a ne organiza mai bine, vă rugăm să completați acest formular.

maratonuol educatiei boardgames

Leave a Reply