Skip to main content

La finalul lunii martie v-am invitat la maratonul educaţiei! Și aţi venit! În număr mare, mare și ne-am bucurat mult! Dar să începem cu începutul…

Pentru că ne dorim ca entuziasmul nostru pentru educaţia prin joc și joacă să ajungă la cât mai mulţi părinţi și copii, organizăm de două ori pe an, cu ocazia începutului de an școlar și la început de primăvară, maratonul atelierelor PlaYouth. Adică o zi sau două cu multe sesiuni de activităţi pentru ca cei mici să le testeze, să experimenteze și să descopere noi pasiuni.

Ediţia din martie a Maratonului Educaţiei prin Joc și Artă a avut parte de 2 zile în care Robotica, Chimia Distractivă, Zumba, Percuţia, Educaţia financiară, Inteligenţa Emoțională, Yoga, Teatrul de Improvizaţie, Teatrul de Umbre, Origami, Fotografia, Astronomia și Pictura au fost vedete.

Aproape 400 de copii și de părinți s-au bucurat de vreme minunată cu soare și de activități creative în curtea casei EFdeN și au făcut cunoștinţă cu energia frumoasă a trainerilor, dornici să împărtășească cu cei mici și cu cei mari din calităţile lor. Numărul participaților, care crește de la o ediție la alta, nu poate decât să ne bucure și să motiveze să susținem în continuare și să promovăm frumos educație prin jos și joacă :).

Le mulțumim din suflet prietenilor de la Aqua Carpatica pentru că ne-au potolit setea, prietenilor de la Lăptăria cu Caimac pentru că ne-au potolit foamea și prietenilor de la Olympus România pentru că ne-au potolit atât setea cât și pofta de dulce. Pofta de lectura, apăruta și ea în timpul celor 2 zile de activități, a fost potolită de prietenii de la Corint Junior și de Biblioteca Pisicuței Mov, iar pentru mult-iubita masă de Lego le mulțumim prietenilor de la Mari și Mici. Mii de mulțumiri pentru găzduire, implicare, răbdare și ajutor le transmitem oamenilor minunați de la EFdeN, mii de mulțumiri lui Vlad Pîrîu pentru frumoasele poze, lui Rareș Neagu, pentru conținutul video și vouă, tuturor, pentru că ați fost alături de noi! It was amazing!