Skip to main content

Pe 30-31 Martie scoatem activităţile PlaYouth la plimbare!

Între 11:00-17:00, casa și grădina minunată EFdeN din Bulevardul Pache Protopopescu, Nr. 66, va deveni locul nostru de joacă unde, împreună cu cei mici, veți putea experimenta multe dintre activităţile care se desfășoară în timpul anului la noi, la PlaYouth.

Pregătim super experimente la chimie distractivă, tehnici interesante la pictură, grafică și desen, cadre speciale și dezvăluiri la fotografie și ne bucurăm de origami, teatru, robotică, dezvoltare personală și astronomie. Vom face mișcare în familie cu Zumba Kids și Yoga Family, și în premieră, vom testa împreună robotica, educația financiară și percuția!

Totul într-un cadru prietenos, deschis și cu drag de învățare, alături de echipa și de trainerii PlaYouth.

Știm că cei mici au multe pasiuni și că este greu să aleagă pe care să o urmeze, de aceea le oferim ocazia de experimenta activitățile noastre timp de două zile. Trainerii noștri le-au pregătit o mulţime de surprize care să vă stârnească curiozitatea și trezească interesul.

Este un moment perfect să ne cunoașteți și să vedeți dacă activitățile noastre vi se potrivesc. Vă puteți înscrie, apoi, la cursuri!

Vă așteaptă multe suprize plăcute, zâmbete și bucurie, toate în ton cu primăvara! Aici aveți agenda evenimentului:

Vă pregătim și multe alte ateliere surpriză, nu vă putem dezvălui chiar tot ce vom face, lăsăm loc pentru magia conectării în prezent.

După fiecare serie de demo-uri, veţi avea la dispoziție 15 minute să vorbiţi mai multe detalii despre activitate cu trainer-ul.

Pe parcursul întregii zile vom avea alături de noi prietenii de la Slick Drum – Events, zonă de hamace, multe jocuri de societate pentru toţi participanții cu Creative Board Gaming și cărțile Usborne, cele mai iubite cărţi în limba engleză, aduse special pentru voi de Biblioteca Pisicutei Mov.

Ca să ne putem organiza mai ușor, vă rugăm să ne trimiteți un mail la [email protected] sau un SMS la 0755 655 566 prin care vă confirmați prezența.

Parteneri principali: AQUA Carpatica, Corint Junior, Editura Corint, Boribon, Livada cu jucarii, Dacris, Edu Class
Parteneri media: Itsy Bitsy, Margot, Recreativo, Agenda Culturala PENTRU COPII – Bucuresti! 🙂, Blog Laura Frunză, SuntParinte.ro, Mamica Activa, Andreea-Carmen Radu Consultant Nutriție, Gokids, România Pozitivă, IQads, Anca’s Diary – Confessions of a fashion mom, Parenting Academy

Aici puteți vedea cum a fost la prima ediție a maratonului din toamnă 🙂

Vă așteptăm cu drag!