Skip to main content

Cum ar fi ca cel mic să renunţe pentru câteva ore la jocurile de pe tabletă şi să devină mai independent, mai activ, mai conectat cu natura şi cu cei din jurul lui? 😊

Acesta a fost visul de la care am plecat, atunci când ne-am gândit să organizăm taberele pentru copii – Kaleidoscopil. Taberele noastre au un concept unic, prin care fiecare copil este însoţit de un facilitator PlaYouth care va fi alături de ei pe toată perioada taberei pentru a-i oferi sprijin şi feedback ori de câte ori este nevoie.

Timp de câteva zile, cei mici petrec momente de învăţare şi de relaxare, îşi fac prieteni noi şi experiementează lucruri pe care nu le-au mai făcut înainte.

Le pregătim alături de traineri multe activităţi care îi încurajează să fie mai creativi. Ateliere practice și experienţiale: Origami – Modele din hârtie, Do it Yourself, Drumeții, Excursii, Teatru – Emoţii, Dicţie, Exprimare și Improvizaţie, Chimie Distractivă – Experimente și programe distractive de seară.

Alte activităţi creative la care pot participa pe perioada taberei sunt: Treasure Hunt, Olimpiada de Jocuri și Drumeţie în natură, Ping-Pong, Tiroliană, Tir cu Arcul.

Seara se încheie cu o activitate frumoasă şi relaxantă. Câteva sunt: Carnaval, Karaoke, Parada Pasiunilor, sau Activity Night, dar și multe activităţi surpriză.

Dacă vreţi să veniţi în tabără, vă aşteptăm cu drag. Locuri disponibile sunt în perioada 15-21 iulie. Iar locaţia va fi la Moieciu de Sus.

Aici găsiţi mai multe detalii despre tabere şi puteţi completa formularul de înscriere.