Skip to main content

Pe 1 iunie, Ludoteca FamilyHub a fost gazda unui eveniment memorabil dedicat Zilei Copilului, organizat cu drag de echipa PlaYouth. Peste 70 de copii au participat la o zi plină de activități captivante și educative, toate gratuite, transformând această zi într-o adevărată sărbătoare a copilăriei.

Evenimentul a inclus o varietate de ateliere, fiecare conceput pentru a stimula creativitatea, curiozitatea și învățarea prin joc și artă:

  • Curs de Prim Ajutor cu Micii Sanitari: Copiii au învățat tehnici de bază de prim ajutor, o abilitate esențială pentru oricine.
  • Chimie Distractivă: Micii savanți au descoperit secretele experimentelor chimice, aducând știința la viață într-un mod interactiv și distractiv.
  • Creație cu Paste: Imaginația nu a cunoscut limite în cadrul acestui atelier, unde copiii au creat opere de artă folosind paste de diferite forme și culori.
  • Micul Grădinar: Cei pasionați de natură au avut ocazia să învețe despre plante și îngrijirea lor, dezvoltând o legătură specială cu mediul înconjurător.
  • Șezătoarea Muzicală cu Claudia: Un moment de relaxare și bucurie, unde copiii au cântat și dansat alături de Claudia, aducând muzica în inimile lor.

Pe lângă atelierele captivante, copiii au fost răsfățați cu mere verzi și roșii, precum și cu faimoasele batoane Alesto de la Lidl. Aceste gustări sănătoase și delicioase au adus un plus de energie și bucurie micilor participanți.

Evenimentul nu ar fi fost complet fără feedback-ul minunat al celor prezenți. Iată ce au avut de spus câțiva dintre participanți:

  • Ana, mama lui David:A fost o zi extraordinară pentru David! A fost încântat de toate activitățile, dar cel mai mult i-a plăcut atelierul de chimie. A venit acasă plin de entuziasm și cu dorința de a repeta experimentele. Mulțumim PlaYouth pentru o zi minunată!”
  • Maria, 9 ani:Mi-a plăcut foarte mult la atelierul de creație cu paste. Am făcut o un colier pe care îl port cu mândrie. A fost cea mai frumoasă zi de 1 iunie!”
  • Ioana, mama lui Alex:Atelierul de prim ajutor a fost extrem de educativ. Alex a învățat lucruri importante într-un mod distractiv. Abia așteptăm să participăm la următoarele evenimente!”
  • Mihai, 7 ani:Cel mai mult mi-a plăcut la micul grădinar. Am plantat flori și acum le îngrijesc acasă. Vreau să devin un grădinar mare!”

Mulțumim Lidl România pentru susținerea și încrederea constantă acordată acestui proiect minunat – Ludoteca FamilyHub.

De asemenea, mulțumim din suflet tuturor celor care au fost alături de noi și au făcut această zi specială și abia așteptăm să vă revedem la următoarele noastre activități!

Leave a Reply