Skip to main content

Weekendul trecut, sâmbătă, am mai organizat un Play Party, petrecere alternativă pentru copiii invitați ai unui mic sărbătorit. Părinții lui și-au dorit o petrecere relaxată în aer liber, unde cei mici să se distreze frumos și să profite de vremea caldă de afară. 😀

Noi am răspuns afirmativ provocării frumoase și ne-am echipat corespunzător pentru 3 ore de activități în parc. Am gândit momente interesante: o olimpiadă sportivă, jocuri de echipă și jocuri cu parașuta colorată. Toate activitățile au fost coordonate de Anny, iar părinții s-au abținut cu greu să nu ia parte la distracție. Cei șapte copiii au venit la petrecere plini de curiozitate și dornici să experimenteze lucruri noi.

play party jocuri  jocuri parasuta colorata play party

Olimpiada sportivă a avut mai multe probe care au pus dificultăți, dar care au fost în același timp distractive. Beneficiile jocurilor de echipă sunt că îi ajută pe cei mici să comunice mai bine, să își dezvolte abilități de leadership și de coordonare, dar și să fie atenți la time management. ⚽ Jocurile cu parașuta colorată au fost printre cele mai așteptate și au fost cele care au sudat și mai bine echipa de invitați la petrecere.

Feedback-ul din partea părinților și a celor mici a fost unul foarte bun și ne bucurăm că am reușit să ne ridicăm la așteptările lor sau chiar să le depășim. Încercăm să fim din ce în ce mai buni cu fiecare nouă petrecere.

Așa ne dorim să fie în fiecare weekend, să petrecem timp frumos alături de copii dornici de joacă și distracție! 🎁 Credem că un Play Party este cel mai frumos cadou pe care părinții îl pot oferi celor mici, o experiență pe care nu o vor uita prea curând. 🌳🌳🌳

Abia așteptăm următoarea petrecere alternativă, pe care să o personalizăm împreună cu sărbătoritul și părinții! Dacă doriți o astfel de experiență, ne puteți trimite un mail la adresa: [email protected].

play party jocuri jocuri echipa play party

Leave a Reply