Skip to main content

Începem de astăzi un nou proiect aici pe blog în care vrem să vă prezentăm super-comunitatea noastră de traineri, prieteni și voluntari. Sunt oameni care ne inspiră de fiecare dată și care sunt deschiși să conceapă activități frumoase în care să fie implicați copiii sau copiii și părinții sau să participe cu energie bună la cele pe care le creem noi. 🥰🥰🥰

Andrei Radu usa pictata

Astfel, vi-l prezentăm azi pe Andrei Radu! Andrei a fost alături de comunitatea noastră încă de la începuturile PlaYouth și ne-a oferit din cunoștințele lui la cursurile și atelierele de Grafică sau Pictură. Proiectul lui de suflet este unul unic în România și vine să aducă bucurie în casele oamenilor mici sau mari. Ușa pictată aduce pe ușile de interior o pictură profesionistă – acel ceva care te face să fii energic și entuziasmat toată ziua. 💮💮💮

Modelele alese pot fi foarte diverse: poate fi un personaj, un logo, o operă de artă sau un concept doar al tău pe care artistul le realizează în funcție de preferințele tale. Pictează uși pentru că, față de pereți, pânze sau tavane, ușa este locul unde poți interacționa direct cu arta și nu îți ocupă un loc în plus din spațiul camerei tale. Ideea i-a venit când a realizat că arta este despre oameni și interacțiunea cu frumosul, cu emoțiile pe care le transmite o lucrare privitorului. Iar ușa este cel mai apropiat obiect cu care poți interacționa zilnic.

Andrei Radu usa pictata

Cum poate avea cineva o ușă pictată? In primul rând stabilești o ședință de consultanță ân care vorbești cu Andrei despre visul tău și cum ar arăta el.
Apoi discutați despre ce costuri implică toată lucrarea. În maxim o săptămână ai personalizată lucrarea în casa ta.

Dacă dorești să afli mai multe despre cum poți avea și tu o Ușă pictată la tine acasă îi poți scrie fie pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/usapictata/ fie la un telefon la numarul 0726.049.444.

Suntem mândri că îl avem pe Andrei în comunitatea noastră și că visul lui de a apropia oamenii și arta se concretizează prin acest proiect frumos!

Andrei Radu usa pictata Andrei Radu usa pictata Andrei Radu usa pictata

Leave a Reply