Skip to main content

Educația e despre oameni mari și mici, impreună, experimentând, interacționând offline, exprimându-se prin joacă, artă, dans, muzică.
Educația e despre bucuria cunoașterii, curiozității și descoperirii lucrurilor noi.

maratonul educatiei

Pe 9 Aprilie am organizat Maratonul Educației Alternative, prima ediție după doi ani de pandemie care nu, nu este despre alergat, ci despre un circuit frumos cu multe ateliere interactive.
Ne-am bucurat mult atât de partea organizatorică însă mult mai mult de atmosfera evenimentului și de energia copiilor și a părinților care au fost alături de noi.
Recunoaștem că ne-a lipsit extrem de mult interacțiunea offline și în special zâmbetele și bucuria oamenilor.

Deși planul nostru includea zilele de sâmbătă și duminică pentru eveniment vremea de afară ne-a forțat să ne regrupăm. Astfel, am avut alături de noi sâmbătă aproape 100 de copii din centre de plasament din București și Ilfov și alți 200 copii alături de părinții lor, printre care și mulți refugiați ucraineni.

Cu toții s-au bucurat de ateliere creative de chimie distractivă, modelaj cu lut, pictură, zumba, yoga pentru copii și yoga family, inteligență emoțională, origami, sucuri naturale, reciclare, do it yourself cu brățări, modelino cu baloane, marionete și board games.

A fost o nebunie frumoasă să fim din nou împreună, afară în aer liber, în primul orășel sustenabil din România – casele solare EFdeN din curtea Facultății de Inginerie a Instalațiilor.
Vă invităm să rasfoiți albumul foto și să vă bucurați de atmosferă.

Le mulțumim mult gazdelor de la EFdeN pentru primire si implicare .
Mulțumim Stefan Marinescu Photography și Rares Neagu pentru poze și video.
Mulțumim, AQUA Carpatica si Queen Aloe Vera pentru pauza de hidratare.
Mulțumim, Olympus Foods Romania pentru pauza de vitaminizare și Lidl Romania pentru cele mai bune gustări.
Mulțumim, Oscar Downstream pentru susținere, încredere si implicare .

Ne vedem curând la o nouă ediție a Maratonului Educației Alternative!

Leave a Reply