Skip to main content

A trecut aproape două săptămâni de la cea mai recentă ediție a Maratonul Educației Alternative și încă ne revenim din energia minunată a evenimentului. Oh, ce bucurie a fost să ne reîntâlnim cu părinți, copii, bunici, unchi și mătuși și să petrecem, împreună, o zi așa de frumoasă! Vă mulțumim pentru gândurile de vreme bună, soarele a fost alături de noi toată ziua!

De dimineață și până aproape de seară parcul Romniceanu a vibrat cu muzică, râsete, veselie și multă învățare prin joc și artă. Oameni mici s-au bucurat de stațiile de creație, știință, bricolaj, dezvoltare personală, origami, jocuri de societate, artă și mișcare iar oamenii mari s-au relaxat în hamace și pe pufurile colorate de la zona de lectură.

Însă cele mai emoționante momente ale zilei au fost cele în care copiii lăsau la cortul dedicat cărțile și rechizitele pentru ”Biblioteca cu speranță”. Au fost atât de atenți să le așeze cu grijă și ne-au împărtășit de ce au ales să dăruiească o anumită carte și ce mesaj au pentru copiii care se vor bucura de ea. Acesta generozitate a lor ne-a topit inimile și ne-a dat și mai multă energie și motivație pentru a continua maratonul educației prin joc și artă până la final. În cadrul acestei ediții am adunat cărți și rechizite pentru copiii din zonele vulnerabile ale sectorului 5 din capitală și le mulțumim tare mult partenerilor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului sector 5 pentru colaborarea frumoasă și pentru tot ce am reușit să facem împreună.

Ziua s-a încheiat cu spectacol de tobe africane și o mare explozie de baloane de săpun și cu multă bucurie în inimile noastre pentru tot ce am reusit să realizăm!

La această ediție a Maratonului educației alternative au participat peste 250 de copii și părinți și aproape 100 de copii din centrele de plasament din oraș. Participarea lor și organizarea evenimentului nu ar fi fost posibilă fără sprijinul multor oameni minunați cărora le mulțumim din suflet!

Iar aici găsiți albumul cu multe momente frumoase surprinse în cadrul evenimentului. 

Mulțumim, Rares Neagu și Cătălin Munteanu pentru poze și video.

Mulțumim, AQUA Carpatica pentru pauza de hidratare.

Mulțumim, Olympus Foods Romania pentru pauza de vitaminizare.
Mulțumim, Oscar Downstream, Kaufland România și Asirom pentru susținere, încredere si implicare.
Mulțumim, echipelor Minunații lui Verdini și Interstellar Events pentru bucuria baloanelor de săpun și a ritmului african.

Mulțumim, Oglinda Magică Photo Booth pentru pozele frumoase.
Mulțumim tare mult echipei de traineri care i-au bucurat pe copiii cu muuulte ateliere interactive.

Leave a Reply