Skip to main content

Pe 28 mai, am făcut o activitate pentru prima dată, am fost în vizită la un Club de zi de seniori din sectorul 3, unde, alături de alți voluntari de la o organizație parteneră, am adus un pic de soare într-o zi ploioasă beneficiarilor de acolo.

🌿 Noi suntem pasionați de sustenabilitate, de plantat și în general de modalități prin care putem menține un mediu curat și putem contribui la un aer mai curat.

🌱 Am vrut să dăm un twist ideei de plantat, așa că ne-am gândit și la un grup de beneficiari care s-ar bucura să ne aibă alături. Așa am ajuns la Clubul Seniorilor sector 3 ,,Râmnicu Sărat” alături de care am reușit să plantăm în doar câteva ore ghivece cu flori de interior, dar și să umplem o zonă din grădina lor cu plante și arbuști de exterior.

☘️ Zis și făcut, ne-am aprovizionat cu o zi înainte cu plantele și uneltele de care aveam nevoie, am strâns gașca de voluntari și ne-am coordonat în așa fel încât să prindem intervalul fără ploaie din aceea zi. Norocul face că ne-a și ieșit.

Ne bucurăm că am reușit să ducem la final acest proiect, care sperăm să fie un pilot pentru altele ce vor urma și că am afalt poveștile unor seniori tare simpatici și activi. Ne vom întoarce acolo peste ceva timp să vedem cum cresc plăntuțele și ce mai fac prietenii noștri.

Până atunci, vă lăsăm cu câteva dovezi ale unei zile reușite, care ne-a încărcat de energie după o perioadă lungă de timp în care apropierea umană ne-a lipsit atât de mult.

Leave a Reply