Skip to main content

Ce dor ne-a fost de evenimentele offline!

La începutul lunii iunie primeam invitația de a fi parte din acest eveniment frumos, Forbes Kids Festival, care reunea, după mult timp de pauză părinți, copii, bunici și multe alte persoane pasionate de învățare și educație, la un loc. Ne așteptam să fie un eveniment efervescent, dar chiar ne-a depășit așteptările!

Copiii au fost așteptați de piese de teatru, activități distractive de la diferiți parteneri, muzică, joacă și voie bună, vreme frumoasă până spre finalul zilei. Ba chiar și ploaia care a venit la final a fost perfectă cât să ne răcoroască și să ne ofere câteva momente în care să ne arătăm recunoștința pentru tot ceea ce se întâmplase peste zi.

La standul PlaYouth au putut să descopere două activități ce implicau arta: Origami – arta japoneză a plierii hârtiei și Desen cu nisip colorat. Ambele ateliere au necesitat dexteritate, concentrare și creativitate. Cei mici au fost încântați să se distreze și să învețe lucruri noi alături de noi – ba chiar am primit lecții de Origami de la o puștoaică pasionată de această artă care știa multe forme complexe. Așa ne place nouă, să învățăm de la cei mici – unoeri ei pot fi profesori mai buni decât adulții.

Le mulțumim organizatorilor pentru invitație și că au readus la viață un eveniment atât de frumos, în aer liber! Abia așteptăm să ne revedem cu voi la alte evenimente și să ne umplem sufletul de bucuria momentului și de interacțiunea cu voi!

Leave a Reply