Skip to main content

Maratonul Educației Alternative a fost timp de câțiva ani evenimentul nostru preferat în care ne reîntâlneam cu comunitatea de copii, părinți, prieteni și susținători în aer liber și desfășuram activități de dimineața și până seara. Pentru că perioada pandemiei ne-a dat peste cap planurile, ne-am reorientat și am decis să îl ținem online, chiar dacă energia întâlnirii este diferită.

Astfel, pe 9 și 10 iulie am programat multe ateliere distractive dedicate celor mici. Am organizat timp de 5 ore în fiecare din cele două zile ateliere de Chimie Distractivă, Teatru de Improvizație, Origami, Pictură, Zumba și Yoga.

Experimente cu apa

Cei mici au fost foarte încântați de experimentele cu apă susținute de Aqua Carpatica: au făcut împreună cu Gabriela baloane de săpun, experimente legate de densitatea apei și de combinat apa cu diferite substanțe non-toxice. Au fost dintr ei și copii care au spus că vor face experimentul de mai multe ori pentru că le-a plăcut foarte mult.

Ateliere de mișcare, susținute și ele de Aqua Carpatica – au fost Zumba și Yoga. Au fost transmise și Live pe pagina noastră, unde le mai puteți vedea și acum. Noi susținem mișscarea, chiar și așa, de acasă, pentru că ea este importantă în dezvoltarea armonioasă a celor mici, dar și a celor mari.

Teatru de Improvizatie

Maratonul Educației Alternative online a fost un experiment reușit, dar cu toate acestea abia așteptăm să revenim la evenimentele din curtea EFdeN, să ne bucurăm alături de copii și părinți de activități frumoase, să ne îmbrățișăm din nou, să dansăm, să cântăm, să vă vedem zâmbetul Live și să avem două zile de poveste lejere unde să ne relaxăm și să învățăm în voie.

Leave a Reply