Skip to main content

Vara aceasta, la PlaYouth, va fi despre activităţi frumoase pentru copii şi părinţi, despre tabere şi bucurie. Însă, ştim că sunt şi copii mai puţin norocoşi care au nevoie de noi. Vrem ca şi vara lor să fie mai frumoasă. De fiecare dată spunem DA, când avem posibilitatea de a ne implica într-o campanie umanitară. 🌞

De data aceasta, vom fi alături de Campania Umanitară pentru Copiii din Valea Plopului, judeţul Prahova: 214 copii şi tineri fără părinţi. Raluca de la Biblioteca Pisicuţei Mov ne-a scris iar noi i-am răspuns afirmativ. Vrem să îi ajutăm cu ateliere, dar şi cu o bibliotecă de cărţi, haine, jocuri şi rechizite.

Avem aici mai multe detalii despre ei: sunt copii de la 2 luni la 23 de ani. Împărţirea lor este aşa:

0-3 ani – 22 copii (doar 6 copii sub 2 ani)
4-6 ani – 30 copii
7-9 ani – 48 copii
10-14 ani – 65 copii
15-18 ani – 44 copii
20-23 – 5 tineri 😀

Dacă doriţi să contribuiţi alături de noi puteţi să aduceţi la sediul nostru până la finalul lunii lucruri care le-ar fi utile. În galeria de mai jos sunt detaliate vârstele fiecăruia şi nevoile lor:

– 📖 CĂRȚI (povești, atlase, enciclopedii etc) – noi sau second hand dar în stare foarte bună, în română sau engleză (copiii studiază la școală limba engleză, atât cât se poate, și în plus, în fiecare an vin voluntari din SUA care petrec câte 2-3 săptămâni cu ei).
– 🏸 JOCURI, noi sau second hand dar în stare bună și complete. Jocuri care dezvoltă imaginația, creativitatea, gândirea logică, din materiale naturale care pot fi folosite de mai multe generații, nu toate plușurile și plasticele de care ne împiedicăm prin casă.
– 🎨 RECHIZITE NOI – caiete, blocuri de desen, acuarele, pensule, culori, carioci, traforaj, seturi de cusut etc.
– 👚👡 HAINE și ÎNCĂLȚĂMINTE, ÎN STARE BUNĂ, cu care ați trimite și voi copiii la școală/grădi dacă ar fi mărimea potrivită 😁.
– 💵BANI – aveți toate detaliile pe site-ul fundației https://www.asociatiaprovita.org/

Muţumim tare mult pentru sprijin! Suntem siguri că aceasta comunitate va reuşi să facă o faptă bună pentru ei! 😊

 

Leave a Reply