Skip to main content

Am aşteptat acest 1 iunie cu acelaşi entuziasm ca atunci când eram mici, doar că de data aceasta, a fost dintr-un alt rol, acela de a-i face pe copii să simtă magia acestei zile. Ne-am folosit de niște praf magic și am reușit să fim în patru locuri în aceeaşi zi.

Ziua a început cu optimism şi încredere că nu va ploua, pentru că ne aşteptau multe ateliere în aer liber, pe care le-am pregătit din timp. Vremea a fost, însă, de partea noastră şi ne-am bucurat de Origami, Pictură şi Board Games la evenimentul organizat de Itsy Bitsy în Parcul Alexandru Ioan Cuza. Muţumim Alexandrei, Andradei şi lui Vlad, voluntarii PlaYouth. Ne-am bucurat să vedem aşa mulţi copii plini de energie care concurau pentru a avea cel mai frumos tablou. Am avut şi o expoziţie improvizată pe iarbă, dar şi figurine de Origami pe care cei mici le-au luat cu ei ca amintire. ☺️ 

 

 

 

 

 

 

 

 

Am participat și la evenimentul School is Cool, de la Mega Mall, unde am avut ateliere de Origami, Chimie Distractivă, Face Painting şi Pictură. Atmosfera a fost una relaxată, am cunoscut mulţi copii curioşi şi dornici de a încerca activităţi noi. That’s the spirit! Mulţumirile merg către organizatori şi către oamenii minunați din echipa noastră: Cornel, Gabriela, Smaranda şi Violeta.

La Therme ne-am distrat alături de cei mici la atelierul de Origami, realizând figurine din hârtie pe care cu greu ne-am abţinut să nu le lansăm la apă. Diana şi Eduard au fost cei care au dat tonul la plierea hârtiei.

Am sărbătorit şi în Plaza România alături de Denisa care s-a descurcat de minune cu gheaţa carbonică şi valul de entuziasm şi întrebări venite din partea copiilor. Cei mici s-au bucurat de Face Painting alături de trainerii şi voluntarii de la atelierul creativ Do It Yourself.

Dacă ar fi după noi, am sărbători Ziua Copilului în fiecare lună! Recunoaştem că a fost puţin obositor, dar cu siguranţă a meritat! A fost una dintre zilele ce ne-au amintit de ce am pornit pe acest drum şi credem în continuare că schimbările mici sunt cele care contează în educaţie. Vrem să le mulţumim şi aici, în online, tuturor trainerilor şi voluntarilor care au contribuit la o zi de sărbătoare minunată! 🌞🌞🌞

Leave a Reply