Skip to main content

Deşi a trecut ceva timp de la prima noastră expoziţie de Pictură la Muzeul Municipiului Bucureşti (sau Palatul Suţu), incă ne mai amintim de emoţiile şi încărcătura pozitivă a acelei zile. Ideea de a face o expoziţie cu lucrările participanţilor de la curs o aveam de mai demult, dar abia la începutul verii s-a concretizat şi ne bucură că am avut ocazia să facem acest lucru.

Pregătirile pentru expoziţie au avut loc cu câteva zile înainte de marea seară în care ne-am adunat cu mic, cu mare, cu organizatori, traineri, copii, părinţi şi bunici să admirăm operele de artă. În ziua evenimentului a fost zarvă mare la organizat tablouri, expus şi aranjat sala care avea să devină locul unde toţi cei prezenţi au făcut pentru câteva ore o scurtă călătorie în copilărie. 😍

Trainerii şi-au prezentat pe rând ucenicii şi i-au felicitat pentru închierea cursului şi pentru că timp de câteva luni au dat dovadă de creativitate, perseverenţă, disciplină şi pasiune pentru culori şi pictură. Cătălin şi Raluca au admirat minunatele tablouri, alături de echipă şi de părinţi.

Vrem să împărtăşim cu voi şi câteva impresii din acea seară, lăsate de cei mici şi de cei mari în urma evenimentului.

Mulţumim echipei de la Muzeu, care a fost deschisă să ne primească şi să expună tablourile celor mici.

Ne-au mai sprijinit Aqua Carpatica, Atelierul de Tarte şi Lăptăria cu Caimac – cărora le mulţumim că ne-au făcut seara mai frumoasă plin implicarea lor.

Colaborarea noastră cu Muzeul Municipiului Bucureşti continuă, prin seria de ateliere pe care le organizăm acolo, în perioada iulie-august. Vă aşteptăm cu drag să ne cunoaşteţi sau să ne revedeţi la ateliere. 😊

Leave a Reply