Skip to main content

Vlad este coordonatorul nostru de voluntari şi este persoana care se implică activ în toate activităţile PlaYouth. 🙂 Astăzi îl puteţi cunoaşte mai bine şi aici, pe blog.

  • Salut, Vlad! Cum ai făcut cunoştinţă cu PlaYouth prima dată?

Prima activitate PlaYouth la care am participat, a fost MARATONUL EDUCAȚIEI, unde am ajuns fără sa vreau neapărat. Am vazut un mesaj pe un grup de socializare și am zis că ar fi interesant sa mai fac și alte activităţi de voluntariat pe lângă cele pe care le făceam la vremea respectivă. Ajuns la eveniment, am fost primit cu bucurie, deoarece era lipsă mare de voluntari atunci și mi-a plăcut foarte mult să stau la recepție, sa interacționez cu oamenii (punctul meu forte :)))

  • Cum ţi se pare echipa PlaYouth?

Este o echipă de oameni mişto cu care poți să colaborezi foarte bine și lângă care poți să te dezvolți super bine. Astfel, recomand oricui este interesat sau are cunoștințe care poate sunt interesante şi similare celor pe care le facem noi, să aplice ca voluntar sau trainer în formularul de pe site. 

  • De ce ai ales să te implici în domeniul educaţiei?

Am ales să mă implic în acest domeniu deoarece, în viziunea mea, aceste activități sunt foarte importante în dezvoltarea unui copil. Activitățile ajutându-l sa își descopere pasiunile și talentele. 

  • Care sunt activităţile tale preferate pe care le faci cu cei mici la ateliere?

Eu sunt adeptul Do It Yourself, deci spre aceste ateliere o să mă îndrept. Atelierele la care privești și faci ceea ce face şi trainerul mi s-au părut plictisitoare mereu. Partea cea mai tare din gama de ateliere DIY este creativitatea și originalitatea, două calități care trebuie dezvoltate. Astfel pe mine, în mare parte, o să mă găsiți la aceste ateliere :))

  • Spune-ne ceva amuzant din copilăria ta.

Având bunicii la ţară, o mare parte din vacanţa de vară mi-o petreceam la ei. Mă înțelegeam foarte bine cu vecinii și copii lor, mai tot timpul mă jucam cu ei. Intr-o zi, ne jucam de-a v-ați ascunselea. Eu mai creativ din fire, negăsind un loc de ascuns, m-am gândit că nu o să mă găsească nimeni dacă mă ascund în casa vecinilor de lângă bunici. Am stat ascuns 3-4 ore într-o ladă de-a lor, până când m-am plictisit și am iesit. Am constatat că jocul se terminase de ceva vreme și ca toată lumea ma caută disperată.

Mulţumim, Vlad! Ne revedem la următoarele ateliere DIY!

Leave a Reply